فهرست بستن

7 راهکار برای کاهش وابستگی به موبایل!

احتیاجات زندگی مدرن و در کنار آن سبک زندگی نادرست، باعث وابستگی بسیاری از ما به موبایل شده به نوعی که حتی نمی توانیم چند دقیقه از آن دور بمانیم. این اعتیاد آسیب های بلند مدت مخربی به دنبال خواهد داشت که ممکن است زندگی روزانه شخص را نیز مختل کند. در ادامه به بررسی 7 راهکار ساده برای کاهش این وابستگی پرداخته ایم.

1- گوشی را شارژ نکنید!

سعی کنید دفعات شارژ گوشی را کم کنید تا استفاده از آن شامل موارد ضروری شود. همچنین محل ثابتی که از تخت خواب دور باشد برای شارژ کردن موبایل اختصاص دهید و به هیچ وجه گوشی را کنار تخت خواب به شارژر متصل نکنید.

2- از هشدار دهنده های غیرهوشمند استفاده کنید.

اگر از تلفن همراه برای بیدار شدن از خواب و یا یادآوری اتفاقات در منزل یا محیط کار استفاده می کنید این کار را با ساعت های زنگ دار انجام دهیم و با قرار دادن یادداشت، به انجام کارهای یادآوری شده بپردازید.

3- اعلان گوشی را خاموش/غیرفعال کنید.

یکی از مواردی که باعث مراجعه به موبایل می شود اعلان های گوشی است. با خاموش کردن اعلان ها دفعات مراجعه به موبایلتان به شکل چشمگیری کاهش خواهد یافت.

4-اپلیکیشن ها را مدیریت کنید.

در اقدام اول نرم افزار های زمان بر و بی محتوا را حذف کنید. استفاده از نرم افزارها را محدود به یک یا دو عمل مشخص کنید و استفاده از مواردی که مفید نیستند را قطع کنید.

5- هدف دار سراغ گوشی بروید!

هر بار که میخواهید از موبایل را در دست بگیرید از خودتان بپرسید آیا این کار را میتوان یک ساعت بعد هم انجام داد؟اگر جواب مثبت بود بدون تردید از گوشی فاصله بگیرید. به طور کلی تعیین کنید که برای چه کاری میخواهید از گوشی استفاده کنید و آیا ضروری است یا خیر.

6- عادت روز بدون موبایل طراحی کنید.

سعی کنید یک روز در هفته را به عنوان روز بدون موبایل تعریف کنید و از صبح تا شب تلفن همراهتان را خاموش کنید.

7-مسافت های کوتاه را بدون موبایل طی کنید.

اگر به خرید ساده ای می روید، اگر برای مدت کوتاهی از منزل خارج می شود و وجود موبایل الزامی نیست آن را همراه خودتان نبرید.

6 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *