تاکید بر تغذیه مناسب در سنین سالمندی برای ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری های مزمن دارای اهمیت است و توجه به تغذیه در این دوران به دلیل نیازهای تغذیه ای خاص اهمیت دارد.
فرآیند سالمندی تغییرات تدریجی در ساختار و عملکرد موجودات زنده است که به مرور زمان ایجاد شده و ناشی از بیماری یا صدمات عمده نیست؛ سن زیست شناختی کسی را نمی توانیم از سن تقویمی او بفهمیم؛ از این رو گفته شده است که هیچکس تنها با گذراندن شماره ای از سال های عمر پیر نمی شود.
بیماری های قلب و عروق، بیمار های کلیوی، فشار خون و آرتروز از جمله مشکلات متعاقب تغذیه نامناسب هستند که در مطالب اتی درباره آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.
منبع و متن اصلی خبر : https://snce.ir/?p=26073